Nja, det var väl inte så farligt
Med sova-över-konferensen alltså. Vissa delar var till och med rätt trevliga!
Vi var på Riddersviksgård belägen i vacker miljö strax utanför Stockholm city
Gården hade något företagsarrengemang som bestod i att laga sin egen gormetmat (smart), med ledning av en kock. 15 personer indelade i olika matlag drack vin och viftade med vassa knivar, men kul var det iallafall och gott blev det också.
Laxtartar med hemgrillade chips och löjrom, Gödkalv med ppn potatis liten sparrissallad och rödlöksmör, limemarinerade hallon med vaniljvisp och chockladmousse.
Till detta serverades så klart vitt, rött och dessertvin. Fantastisk gott. Det ända var att alla rätterna fullkomligt dränktes in i smör och olja. Mäkta fett alltså. Min gallblåsefriamage fick panik då levern pumpade ut galla direkt ut i tarmarna i ett förtvivlat försök att bryta ner fettet. Detta resulterade i en del toaspringande under natten.
Efter middagen serverades kaffe och avec i biljardrummet. Jag vet inte vad det är för folk de jag jobbar med, för INGEN av de 15 (förrutom jag) hade någonsinn spelat biljard.. det blev alltså rätt intressant och underhållade att skåda.
Dag 2 var en dag som skulle handla om arbetsmiljö /konflikthantering. Bra konsult och bra upplägg, men Herrejössösamalia vilka konflikter det låg under ytan... Här vill jag inte jobba mycket längre. Som vanligt har jag lite svårt att hålla snattran i sådan här sammanhang, så nu är jag rätt för att jag sagt lite för mycket..
0 Comments:
Skicka en kommentar
<< Home